Les Borges crea un pla per augmentar la seguretat viària

27/03/2024

Signa un conveni amb el Servei Català de Trànsit

L'equip de govern de les Borges Blanques, durant la celebració del darrer ple ordinari de març, ha establert que el conveni signat amb el Servei Català de Trànsit atengui com una de les línies prioritàries, els trets bàsics i característics de la ciutat. L'objectiu del consistori és el de contribuir a un augment de la seguretat viària. 

Pròximament, es realitzarà un estudi, avaluació i seguiment d'aquest pla amb el Servei Català de Trànsit, que es durà a terme durant quatre anys, i que no comportarà cap despesa econòmica per a l'ens municipal. 

Per una altra banda, durant la celebració del ple municipal de març, després d'una moció presentada per Junts per les Borges, es va aprovar, per unanimitat, mostrar el suport de l'ens consistorial a la pagesia catalana. Entre les peticions hi consta reduir l'excés de burocràcia administrativa, exigir a Agricultura un reenfocament de les estructures comarcal que acompanyen a la pagesia, elaborar un pla de xoc de viabilitat econòmica del sector, revisar el Pla Especial de Sequera i augmentar la partida pressupostària d'acord amb les necessitats i la importància del sector agroalimentari català, entre altres. 

Foto: Ajuntament de les Borges

InfoLleida