A punt de finalitzar l’enderroc de l’immoble del carrer Carnisseria de les Borges

16/08/2017

L’Ajuntament de les Borges Blanques està a punt de finalitzar l’enderroc de l’immoble situat al carrer Carnisseria número 13 de la població per tal de continuar les actuacions de millora del centre històric englobades dins del Pla de Barris.

 

L’enderroc de l’immoble del carrer Carnisseria de les Borges Blanques està a punt de finalitzar. El consistori va adquirir aquest immoble el passat mes de juliol per un import de 14.735,11 euros, després d’uns mesos de negociacions amb la immobiliària. Aquesta actuació s’emmarca dins del Pla de Barris, per millorar el centre històric de la població. Es preveu que les obres finalitzin abans de la Festa Major del municipi que tindrà lloc de l’1 al 5 de setembre.

El regidor d’Urbanisme, Francesc Mir, ha afirmat que “amb aquest enderroc podem seguir avançant per aconseguir un Centre Històric més net i segur, oferint una millor mobilitat pels vianants i també una millor connexió entre el nucli i la part alta”.

L’enderroc de l’immoble és la continuació de les darreres accions de millora del centre històric que van començar el març del 2016 amb l’arranjament de la plaça Abadia, ubicada al costat del carrer Carnisseria, que va permetre un nou accés al carrer Castell Alt i a l’entorn de l’església.

Infolleida