La 5a edició de Mascotes Borges arriba aquest diumenge a les Borges

05/10/2017

Les Borges Blanques celebra aquest diumenge, 8 d’octubre, la cinquena edició de la fira Mascotes Borges, on tindran lloc diferents curses infantils al circuit de Canicross, el concurs popular de bellesa canina, exhibicions de ponis i cans, així com tallers d’agility i de perruqueria canina. L’edició d’enguany, també comptarà amb 8 expositors dedicats als sectors de la veterinària, perruqueria canina, ensinistradors, botigues de venda i espectacles eqüestres.

La 5a edició de la fira Mascotes Borges, començarà a les 10.00 hores, a la zona de penyes, darrera l’INS Josep Vallverdú de la capital de les Garrigues, i finalitzarà a les 14.00 hores. La fira obrirà les portes amb les incripcions, que es poden fer allí mateix per a totes les activitats. Simultàniament, es durà a terme un taller de perruqueria canina; i la jornada continuarà amb la cursa infantil de canicross.

A les 11.00 hores, hi ha previst el concurs popular de bellesa canina, on es valorarà el comportament de les mascotes. A continuació hi haurà l’exhibició del poni “Digues mediala”. A les 12.30 hores, hi ha prevista l’exhibició canina d’obediència, rastre i protecció, que donarà pa s a l’entrega de trofeus i a la cloenda.

A més a més, durant tot el matí hi haurà 8 expositors dedicats als sectors de la veterinària, botigues de venda i, com cada any, es tornarà a oferir la possibilitat de censar les mascotes durant tot el matí.

Infolleida