La Fira de l’Oli i la Pedra de Vinaixa posa punt i final als certàmens dedicats a l’oli de les Garrigues

27/03/2017

Malgrat el fred i la nevada que va caure a les Garrigues aquest cap de setmana, més de 800 persones han participat a la Fira de Vinaixa. El certamen, dedicat a l’oli i la pedra, és l’últim de la temporada de fires i festes dedicades a l'oli a la comarca.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Vinaixa la 14a Fira de l’Oli i la Pedra, que, tot i el mal temps, ha registrat un bon nombre de visitants. Responsables de la cooperativa han indicat que les vendes d'oli verge extra han estat satisfactòries, i que aconseguiran exhaurir existències un cop s’acabi la campanya. 

En el marc dels actes de la Fira, s’ha inaugurat la reforma del Centre Cívic i de Serveis, un acte que ha comptat amb la presència del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. Les obres han servit per adequar la primera planta del Centre Cívic i dedicar-la a prestar serveis a les persones grans del poble. Les instal·lacions estan pensades per a persones d’edat avançada i que es poden valer per si mateixes, però requereixen disposar de serveis diaris. La Diputació ha aportat 25.000 euros per poder fer realitat el  projecte.

Segre