Solidaritat i moda s’uneixen a les Borges

18/08/2017

Les Borges Blanques obre aquest dissabte una botiga de roba, anomenada per la seva propietària botiga amb valors. I es que una part dels beneficis es destinaran a una associació creada per la propietària de l’establiment, destinada a una associació per a la investigació dels càncers ginecològics. És tracta del Showroom Cristina Espona.

Recollir diners que es destinaran una associació que destinarà el seu fons a finançar petites línies de recerca d'estudiants per a la investigació de càncers ginecològics. La seva impulsora Cristina espona, de les Borges Blanques va prendre la decisió després de patir aquesta malaltia que ara com ara encara està superant. Per fer-ho compta amb el suport dels seus dos germans. L’objectiu eliminar els tabús i ajudar a altres dones. 

Ho aconsegueix a través de la moda, la seva vocació i passió. De cadascuna de les vendes destinarà un euro a l’associació. 
De fet aquest any ja va fer el calendari solidari amb aquest objectiu. Ara va més enllà. L’associació s’ubicarà on el proper dissabte inaugura aquest nou espai de moda que, a l’hora, recupera un negoci familiar de 50 anys, tancat per jubilació i que obre portes amb un clar objectiu: aconseguir que la moda d’alta qualitat serveixi també per a finalitats solidaries.

Marta Grau (Lleida TV)