Una jove de Castelldans, guanyadora del lema de la campanya ‘Posa’t la gorra’, impulsada per l’AFANOC

27/01/2017

Clàudia Casellas, una noia de 12 anys de Castelldans, ha estat reconeguda per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) per haver creat el lema “Supera’t i marca’t l’objectiu de ser feliç a cada segon”. L’acte s’ha fet a l’escola El Timorell del municipi, on estudiava l’any passat, quan va guanyar un concurs utilitzant aquest lema en un punt de llibre. L’AFANOC farà la festa ‘Posa’t la gorra’ a la Seu Vella el proper 19 de febrer.

El col·legi el Timorell de Castelldans ha rebut la jove Clàudia Casellas, antiga alumna del centre que l’any passat, a la mateixa escola, va guanyar un concurs de crear punts de llibre. El seu incloïa la llegenda “Supera’t i marca’t l’objectiu de ser feliç a cada segon”, que ha estat el lema guanyador de la campanya ‘Posa’t la gorra’, impulsada l’Associació de Familiarsi Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

A l’acte de reconeixement per l’elaboració d’aquest eslògan hi han assistit els nens i nenes i l’equip docent de l’escola, una regidora i l’alcalde del municipi i la Clàudia, que ara  estudia 1r d’ESO en un altre centre.

L’AFANOC celebrarà la festa ‘Posa’t la gorra’ a la Seu Vella el proper 19 de febrer amb activitats i tallers per a tots els infants i joves. La jornada comptarà amb persones conegudes com l’Ares Teixidó i el Ferran Aixalà. El moment àlgid de la festa serà la lectura del manifest per part de dos nens que han patit la malaltia.

A més de la festa i l’acompanyament de les famílies, AFANOC també fa una tasca de sensibilització sobre el càncer infantil i juvenil, oferint xarrades i diferents activitats als centres educatius.