A concurs el servei de bar de les Borges per Carnaval

16/02/2019

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha tret a concurs públic la gestió i explotació del servei de bar durant la festa de Carnaval que se celebrarà el dia 16 de març al Pavelló de l’Oli. Les entitats i associacions sense ànim de lucre del municipi poden participar al procés de licitació.

Aquest servei consistirà en la instal·lació i posada en funcionament del bar durant la tarda i la nit de la festa. Per tal d’adjudicar la concessió s’avaluarà, entre d’altres, la possibilitat de preparar i repartir entrepans de llonganissa als ssistents a la festa i la realització de millores i/o serveis addicionals per atreure públic a l’esdeveniment.

L’entitat o associació interessada haurà de subscriure una pòlissa de responsabilitat civil per un import assegurat d’un mínim de 300.000 euros.

Per tal de realitzar el servei, s’estableix qu eel concessionari assigni el personal suficient; no subministri begudes alcohòliques a menors d’acord amb la normativa vigent i mantingui les instal·lacions i els espais públics en bon estat de funcionament, neteja i higiene, fins que lliuri novament el servei a l’Ajuntament.

El plec de clàusules també inclou que l’entitat o associació adjudicatària es faci càrrec de les despeses que s’originin, incloses la neteja -de gots, papers, bosses, plàstics i similars-, la recollida d’escombraries i altres despeses que tinguin lloc pel mal ús de les instal·lacions durant el termini establert.

La documentació s’haurà de presentar a les oficines municipals fins a les 14.00 hores del 22 de febrer.

Infolleida