A Sound Of Thunder actuarà en la 5a edició de la Firra

22/09/2018

El grup de heavy metal nord-americà A Sound Of Thunder, que s’ha fet popular per haver versionat l’himne d’Els Segadors, actuarà a la pròxima edició de la Firra de les Borges Blanques el pròxim 20 d’octubre.

Les Borges Blanques acollirà el dissabte, 20 d’octubre al Parc del Terrall, la 5a edició de la ja consolidada Fira de la Cervesa Artesana de les Borges. La Firra comptarà amb la participació d’una desena d’elaboradors artesans de la demarcació que oferiran fins a una trentena de cerveses diferents.

La trobada, que començarà a partir de les 11.30 hores, mantindrà el tradicional “beermouth” i la “beerbacoa”. A més, enguany l’organització ha preparat un cartell musical a gran escala amb les actuacions de Judy G. Martin’s Trio, The Big Jamboree, Saphie Wells and the Swing Cats i el grup de heavy metal nord-americà, popular per haver versionat l’himne nacional de Catalunya, A Sound of Thunder.

Paral·lelament, al llarg de la jornada està previst que també hi hagi tallers infantils. L’acte, organitzat pels Amics de la Cervesa, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges juntament amb altres entitats i comerços locals.

Infolleida