Acabades les obres al pont del Vilosell després de vuit mesos

12/06/2020

Vuit mesos després dels aiguats del passat mes d’octubre, han finalitzat les obres del pont del Vilosell que va quedar malmès arran del temporal. Aquest divendres, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha visitat el lloc.

Finalment i després de pràcticament vuit mesos en obres, han finalitzat els treballs al pont de la carretera LP-7013 d’accés al Vilosell. El pont, construit damunt el riu Gorg, va quedar malmès arran del temporal Glòria del passat octubre. Aprofitant els treballs de reparació s’ha millorat la infraestructura que ha passat de 4,5 metres d’amplada a 9. També s’han adaptat les proteccions a la normativa vigent i se n’ha millorat la resiliència perquè pugui resistir millor possibles aiguats.

Tot i que el conseller de Territori, Damià Calvet, en la seva visita al lloc el passat octubre va anunciar una inversió d’entre un milió i un milió i mig d’euros, al final el cost de les obres ha ascendit a 616.000 euros.

 

Pel que fa a la comarca de les Garrigues, una de les més castigades pel temporal, el departament de Territori hi ha invertit un total 1.500.000 euros.

Mariona Rebull i Martí