Acte multitudinari de dol pel jove de les Borges mort en accident de trànsit a l’N-240

07/09/2017

Centenars de persones s’han reunit aquest migdia davant l’Ajuntament de les Borges Blanques en senyal de dol pel jove veí de les Borges de 20 anys mort en accident de transit a l’N-240, a Vinaixa, aquest dimecres. La plataforma Prou Morts a l’N-240, després d’aquest tràgic accident, es reunirà d’urgència el proper dimarts per decidir quines mesures prendre.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha acollit aquest migdia un acte multitudinari de dol pel jove de les Borges mort en accident de trànsit aquest dimecres. L’acte també ha servit per exigir que es prenguin mesures urgents de seguretat a l’N-240.

La plataforma “Prou Morts a l’N-240” es reunirà d’urgència el proper dimarts per intentar trobar solucions a l’alta sinistralitat de la via i no descarta reprendre els talls de carretera, que s’havien deixat de fer després de que Foment es comprometés de nou a licitar les tres rotondes de Juneda i una part de la duplicació de la via entre Lleida i les Borges Blanques aquest 2017.

Aquest accident del jove borgenc és l’enèsim que deixa víctimes mortals en aquesta carretera, on encara no fa un any hi va perdre la vida una altra veïna de la població. A més, el passat 17 de juliol hi van morir dues noies franceses.

Mariona Rebull i Martí