Adjudiquen la primera fase d’obres de l’avinguda Francesc Macià de les Borges

21/09/2018

El consistori de les Borges Blanques ha adjudicat les obres de la primera fase d’urbanització de l’avinguda Francesc Macià que inclouen el tram de la via que va del Centre d’Assistència Primària (CAP) a la seu del Consell Comarcal de les Garrigues. La millora ha estat adjudicada a una empresa catalana i contempla un termini d’execució de quatre mesos.

Després que la Mesa de contractació hagi valorat una desena d’ofertes econòmiques en el procés de licitació de les obres, que contemplava un pressupost base de 275.176,16 euros, l’Ajuntament de les Borges ha adjudicat durant la junta de govern d’aquesta setmana el projecte d’urbanització parcial de l’avinguda Francesc Macià.

El projecte contempla l’obra d’urbanització, i també la compra d’arbres i l’enllumenat públic amb la instal·lació de leds per il·luminar l’avinguda. A més, la reforma inclou la instal·lació d’illots verds i de mobiliari urbà.

Es preveu que les obres comencin aviat per tal que puguin estar acabades a principis de l’any 2019. Per a dur a terme els treballs, el consistori compta amb una ajuda de 162.000 euros de la Diputació de Lleida.

Infolleida