Ajudes a les Borges per impulsar “Les Garrigues en flor”

27/02/2019

En el marc del concurs Les Garrigues en flor 2019, l’Ajuntament de les Borges Blanques impulsarà la campanya de guarniment de balcons amb ajudes per tots els veïns i veïnes que embelleixin amb plantes i flors la ciutat i donin valor al conjunt arquitectònic de la capital garriguenca. En concret, es premiaran tots els balcons decorats i visibles des de la via pública, amb el retorn del 60% de l’import de la compra que justifiqui l’adquisició de plantes i flors per a l’ocasió.

Poden participar-hi totes aquelles persones de les Borges Blanques que decorin els seus balcons, terrasses i finestres amb plantes naturals i siguin visibles des del carrer. Les bases estableixen que les plantes s’han de comprar en comerços de la localitat, només es pot presentar una sol·licitud per immoble i l’ajuda serà d’un màxim de 60 euros per inscripció.

Les persones interessades podran inscriure’s al concurs de l’1 al 30 d’abril de 2019, ambdós inclosos. Per a fer-ho, hauran d’omplir la inscripció de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, o enviar la butlleta d’inscripció, que properament es podrà descarregar des de la pàgina web de l’Ajuntament, al correu [email protected].                  

Entre els dies 1 i 15 de juliol de 2019, ambdós inclosos, els premiats hauran de presentar una fotografia del balcó, finestra o terrassa ornamentat durant la campanya Garrigues en Flor i una factura justificativa de la compra de flors naturals.

Cal recordar que l’edició del concurs Les Garrigues en Flor, convocada pel Consell Comarcal de les Garrigues, s’emmarca dins d’una campanya per ornamentar el paisatge garriguenc per millorar la imatge dels municipis de les Garrigues i atreure turistes. L’any passat, en la seva segona edició, hi van participar un total de 23 pobles.

Infolleida