Al Juneda se li escapa la victòria

30/09/2024

El Racing Vallbona va empatar amb un gol de penal a l’última jugada

El Juneda va empatar dissabte davant del Racing Vallbona (1-1) en un partit molt igualat en el qual els locals van empatar a l’últim minut del
temps afegit gràcies a un gol de penal.
A la primera meitat, ambdós equips van estar molt igualats. El Racing va buscar controlar la possessió, mentre que els de les Garrigues es van sentir còmodes defensant amb un bloc mitjà. En els primers 45 minuts no hi va haver gaires ocasions. Tot i així, el Juneda hauria pogutavançar-se amb una centrada de Mayoral que es va estavellar al travesser. En el segon temps, el conjunt de Nou Barris va fer un pas endavant i va capitalitzar les ocasions. Tanmateix, el Juneda es va avançar amb un gol de Mayoral de córner en el 77 (0-1).
Després del gol, els barcelonins van continuar apretant i tanta intensitat ofensiva va acabar amb penal a l’últim minut, que va ser materialitzat per Dídac (1-1).