Amplien el termini per completar les obres del pla de barris

10/07/2018

Juneda i les Borges Blanques, les dues úniques poblacions de les Garrigues que es van beneficiar dels ajuts de la Llei de barris de 2009 disposaran d’una prórroga per finalitzar les obres inscrites en el pla de barris.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha resolt ampliar el termini d’execució dels projectes que van resultar beneficiaris dels ajuts de la Llei de barris de la convocatòria 2009 que encara estaven pendents de finalitzar. Així, 23 dels 26 municipis als quals se’ls va concedir la subvenció, i que havien d’acabar les obres el 30 de juny d’enguany, disposaran fins el 31 de desembre de 2019 per enllestir el seu projecte. Aquest és el cas de les poblacions garriguenques de Juneda i les Borges Blanques. Ambdues poblacions s’han beneficiat de la línia d’ajut de viles amb projectes, que ha suposat un finançament del 75% del cost.

Dels 26 municipis catalans que han resultat ser beneficiaris d’aquest ajut, només tres han acabat els seus projectes. Els 23 restant s’han anat acollinbt a les diferents pròrrogues previstes per la Llei i la darrera d’elles va finalitzar el passat 30 de juny. Davant les peticions de molts d’aquests ajuntaments de comptar encara amb més temps, el Departament de Territori i Sostenibilitat, amb l’informe favorable de l’oficina tècnica que gestiona el Fons de foment del programa de barris, ha autoritzat aquesta darrera pròrroga.

Infolleida