Balanç molt positiu del primer any del Centre de Serveis per a la gent gran de Vinaixa

09/02/2018

Tot just amb un any de vida, el Centre de Serveis per a la gent gran de Vinaixa ja compta amb 106 usuaris, que disposen d’aquest espai durant tots els matins i les tardes entre setmana. D’aquesta manera, el centre s’ha convertit en un lloc de referència de socialització i serveix a l’Ajuntament per poder vetllar pel benestar de la gent gran.

Tallers de manualitats, xerrades sobre diverses termàtiques, servei de menjador o fisioterapia són algunes de les activitats de què poden gaudir els usuaris del Centre de Serveis per a la gent gran de Vinaixa, que amb només un any ha arribat als 106 usuaris, una xifra molt elevada si es té en compte que la població total és de 483 habitants.

Gestionat per l’Ajuntament, el centre compta amb dos treballadors i diversos voluntaris que fan possible que el centre estigui obert cada matí i tarda entre setmana. D’aquesta manera, el consistori també pot vetllar més activament pel benestar de les persones més grans del municipi.

Amb només un any de vida, aquest centre s’ha convertit en una prioritat per l’Ajuntament, que està treballant per implementar-hi més serveis com, per exemple, el de bugaderia.

Mariona Rebull i Martí