Bellaguarda es converteix en la capital de la ciència per un dia

18/05/2022

Un total de 170 alumnes d'arreu de Catalunya han participat en el IX Congrés de petits i joves Científics i Científiques de Catalunya

Estudiants d'arreu de Catalunya s'han desplaçat fins a Bellaguarda per assistir al IX Congrés de petits i joves Científics i Científiques de Catalunya. Amb el canvi climàtic com a tema principal, els estudiants han treballat de manera conjunta per aconseguir un món més sostenible. La peculiaritat del Congrés és que han participat estudiants des de P3 fins a 6è de primària I tots han fet les mateixes activitats, ja que el talent no entén d'edats.

Els petits han treballat el Canvi climàtic a partir de 3 recerques. Primer amb la seva alimentació han pogut arribar a conclusions per millorar la terra. Després, una pluja d'idees per fer la ciutat de Barcelona més sostenible. Finalment, han fet compostatge per tornar-li a la terra allò que li hem pres. La ciència per millorar el món de manera divertida.

Enguany, la jornada s'emmarca dins d'una recerca que a partir del Canvi climàtic es busca aconseguir una Dieta Saludable i Sostenible planetària 2050 i, on els més petits, amb les seves idees i la seva imaginació també han aportat el seu granet de sorra.

JULEN ANDRES CARRALERO