“Benvinguts a pagès” quadruplica les seves activitats a les Garrigues

09/06/2018

Enguany, els participants a “Benvinguts a pagès” que han visitat les Garrigues han pogut gaudir de quasi una quarantena d’explotacions, restaurants, allotjaments i activitats complementàries, trenta més que en la passada edició. A més a més, de les set rutes que s’han preparat arreu del territori, dues passen per les Garrigues.

Les Garrigues s’ha bolcat en la tercera edició de “Benvinguts a pagès”, una iniciativa en el marc de la qual, trenta-nou establiments han organitzat visites guiades, activitats complementàries i menús de degustació per apropar l’agricultura, la ramaderia i la cultura i la gastronomia de l’oli i el vi al públic.

 

A més, a la comarca s’han preparat dues de les set rutes que ofereix la iniciativa. Un dels pobles per on transcorre un d’aquests recorreguts és Arbeca, on s’han dut a terme diverses inicitaives com visites guiades a vivers, camps d’olivers, tastos  i maridatge d’olis a l’espai Martinell o visites a l’única oleoteca garriguenca.

 

Des del territori s’ha valorat molt positivament la iniciativa, que de cara a properes edicions espera comptar amb més propostes per donar a conèixer el territori i els seus productes.

Mariona Rebull i Martí