Bons resultats per al CTT Borges

09/04/2019

L’equip de Segona Nacional ha aconseguit una important victòria que els  deixa amb opcions de disputar el play-off d’ascens a Primera Nacional.

L’equip del CTT Borges, Iberstand Vall Borges, que competeix a Segona Nacional ha aconseguit una important victòria davant l’Oberena, que els situa tercers a la classificació amb opcions de disputar el play-off d’ascens a Primera Nacional. A Tercera Nacional, l’equip Masia Tero ha perdut per 6 a 0 a la pista del Tona i l’equip Sidtel.cat ha guanyat per un ajustat 3 a 4 contra el CTT Hospitalet.

Paral·lelament, aquest cap de setmana també s’han disputat algunes competicions individuals d’àmbit provincial. Dissabte al matí s’ha disputat el TOP 12 i el TOP “B” d’edats i diumenge s’ha disputat el TOP 12 i el TOP “B” de veterans.

En la competició d’edats, el domini del CTT Borges ha estat aclaparador, ja que els 12 participants han estat del club garriguenc. Cesc Carrera ha aconseguit la primera posició per davant de Luca Pau i Eric Torné, segon i tercer, respectivament.

El podi del TOP “B” també ha estat ocupat per tres jugadors del CTT Borges. Pol Ribera ha aconseguit la primera posició, Edna Solans el subcampionat i Josep Cayuela el bronze.

En veterans, el guanyador ha estat Àlex Carrera del CTT Mollerussa, el segon, Miquel Salat del CTT Borges i en tercera posició, Joan Ramon Macià també del Borges. En el TOP “B” el guanyador ha estat Josep Perelló del CTT Borges.

Infolleida