Borges Motor es trasllada a la plaça U d'Octubre

25/04/2024

Reserva espai especial per a la compravenda de motos d'ocasió

Les Borges Blanques organitzarà els dies 11 i 12 de maig la setena edició de la Borges Motor, amb importants novetats, com el canvi d’ubicació, la participació exclusiva de concessionaris locals i un espai per a compravenda de motos d’ocasió.

a Plaça U d’Octubre de les Borges Blanques serà l'escenari que acollirà la mostra de vehicles d'ocasió i maquinària agrícola, reemplaçant al tradicional Terrall. A més, la fira es distingeix per donar suport exclusivament als concessionaris locals, posant en valor el teixit empresarial de la zona. Autoreparació Borges, Nexcar, Ibsauto i Auto-Tractor Fabregat seran els encarregats de mostrar els seus millors productes i serveis.

Així mateix, aquesta edició de la Borges Motor reserva un espai especial per a la compravenda de motos d'ocasió al carrer Carme i carrer Nou. Tant particulars com empreses de compravenda tindran l'oportunitat de mostrar una selecció destacada de motos d'ocasió.

Com a addició especial, la fira coincidirà dissabte al matí, amb el mercat de la Ganga organitzat per l’Associació de Comerciants del municipi. Aquest esdeveniment complementari oferirà una jornada plena d'ofertes i descomptes, reforçant el suport al comerç local. A més, es recompensarà als compradors amb bosses tote bag que porten lemes a favor del comerç de proximitat, promocionant així la sostenibilitat i la comunitat local.

Fotot: Ajuntament de les Borges Blanques

 

InfoLleida