Borges obre la convocatòria de les dues places d'agent de Policia Local

10/09/2020

Els interessats podran presentar les seves candidatures fins al pròxim 28 de setembre

L'Ajuntament de les Borges Blanques obre el termini per optar a dues places dins el cos de la Policia Local. Les dues incorporacions serviran per cobrir una plaça que quedarà vacant per una jubilació i una altra que ara està ocupada de manera interina.

Una plaça s'atorgarà en concurs d'oposició lliure. En el procés de selecció es realitzarà una prova de llengua catalana, de cultura general, actualitat política i social i també de temari específic de la convocatòria. A més, els candidats també hauran de desenvolupar un cas pràctic i està previst que hagin de fer una prova física, psicotècnica i competencial, així com una entrevista personal.

L'altra plaça s'escollirà en concurs de mobilitat interadministrativa. Per tant, només hi podran accedir funcionaris de carrera, provinents de cossos de Policia Local d'altres municipis, dels Mossos d'Esquadra o bé de forces i cossos de seguretat de l'Estat destinats a Catalunya.

Amb aquesta convocatòria també s'obrirà una borsa de treball que permetrà cobrir les places vacants temporals. A més, des del consistori, tenen previst de cara al 2021 treure una nova plaça a la Policia Local per una altra jubilació.
Infolleida