Campanya contra les agressions sexistes a les Borges Blanques

14/02/2018

Sota el lema “A les Borges, cap agressió sexista!”, el Grup de Carnestoltes de la Comissió de Festes i la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de les Borges Blanques han impulsat una campaya de prevenció en contra de les agressions sexistes durant les festes i en l’oci nocturn al municipi.

El dissabte, 17 de febrer, en el marc de la celebració del Carnestoltes 2018 a les Borges Blanques, començarà la campanya de prevenció contra les agressions sexistes durant les festes i en l’oci nocturn a les Borges Blanques. Segons han exposat durant lap resentació de la iniciativa la regidora de Cultura i Festes, Ariadna Salla, i la tècnica de l’Oficina Jove de les Garrigues, Íngrid florejachs, la finalitat és la de promoure actituds i comportaments basats en el respecte i la igualtat, i sensibilitzar la població, especialment la juvenil, en la prevenció de les agressions sexistes.

Les accions previstes inclouen el repartiment de material informatiu i xapes de la campanya, així com la difusió de missatges d’àudio per compartir amb amics i coneguts uqe fomentin la celebració de festes igualitàries, respectuoses i lliures d’agressions sexistes durant les jornades d’oci nocturn a les Borges.

Infolleida