Cancel·len l’edició d’enguany del Kalikenyo

15/05/2020

La crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha obligat a cancel·lar el Kalikenyo Rock. Hi havien d’actuar bandes com Soziedad Alcoholica, The Adicts o Albert Pla, entre d’altres.

A falta de poc més d’un mes per a celebrar-se, l’organització del Kalikenyo Rock ha anunciat a través de les xarxes socials que cancel·la l’edició d’enguany del festival de música punk. Així doncs, Juneda haurà d’esperar un any més per tornar a muntar aquest escenari  on havien d’actuar més d’una vintena de bandes entre les quals  hi havia Lendakaris Muertos, el Drogas o el Último ke Zierre.

La d’enguany havia de ser la quinzena edició del festival, un referent d’aquesta música a l’estat espanyol, i que l’any passat va comptar amb 4000 assistents. Des de l’organització han assegurat que senten “impotència, ràbia i frustració” però que ja estan preparant l’edició del 2021, de fet ja han fet públiques les dates, se celebrarà del 23 al 26 de juny.

També han anunciat que durant la pròxima setmana es tornaran íntegrament tots els diners de les entrades del festival que havia de convertir Juneda en la capital del punk del 17 al 20 de juny.

Mariona Rebull i Martí