ACTUALITAT
Cérvoles Celler inicia la seva verema
04/09/2019
El primer projecte de viticultura de muntanya de Catalunya comença la collita amb la varietat chardonnay
Cérvoles Celler, el primer projecte de viticultura de muntanya de Catalunya, comença la seva verema amb la varietat chardonnay.
Des del celler es duen a terme pràctiques respectuoses amb el medi ambient i els seus vins, principalment Garnatxa de Cérvoles, Cérvoles Blanc i Cérvoles Negre, són un reflex de les finques de muntanya. Així doncs, els tres vins, expressen la singularitat de la viticultura de muntanya del celler, que es practica a més de 700 metres d'altura.
El celler pertany des dels seus inicis a l'associació Grandes Pagos de España i l'any passat va celebrar 20 anys d'història.
Des del celler es duen a terme pràctiques respectuoses amb el medi ambient i els seus vins, principalment Garnatxa de Cérvoles, Cérvoles Blanc i Cérvoles Negre, són un reflex de les finques de muntanya. Així doncs, els tres vins, expressen la singularitat de la viticultura de muntanya del celler, que es practica a més de 700 metres d'altura.
El celler pertany des dels seus inicis a l'associació Grandes Pagos de España i l'any passat va celebrar 20 anys d'història.
Infolleida