Cases de colònies donen la temporada per perduda

01/06/2020

Moltes cases de colònies han anat veient com al llarg dels últims dies es cancel·laven la gran majoria de reserves que tenien fetes per aquests mesos. La incertesa i les mesures de seguretat fan inviable en molts casos dur a terme aquestes activitats.

En un mes de juny normal, en aquesta granja escola de Juneda, hi hauria prop de 200 nens i nenes, gaudint d’activitats i de la natura. Actualment, i a causa de la crisi sanitària causada per la pandèmia del coronavirus, està buida. S’han cancel·lat totes les colònies que s’havien de fer fins al setembre, inclús les que organitza la mateixa entitat i que es duien a terme des de fa 13 anys. Això suposa que deixaran d’anar-hi aquest estiu prop de 9000 infants.

En quedar-se sense ingressos han hagut de fer un ERTO i dels 16 treballadors només en queden tres. A més, han de continuar fent front a les despeses que suposen les tasques de manteniment de les instal·lacions i tenir cura dels més de 400 animals. 

Per poder fer front a aquestes despeses han posat a la venda entrades anticipades a través de la seva pàgina web amb diverses ofertes per quan puguin tornar a reobrir.

Mariona Rebull i Martí