Chenxin Tang, 3a classificada en el campionat de Catalunya de tenis taula per comarques

06/10/2021

La prova dona accés al Campionat de Catalunya Absolut

 

El pavelló municipal de Bàscara ha acollit aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya per comarques, aquesta prova dona accés al Campionat de Catalunya Absolut i limita la participació en jugadors i jugadores que competeixen com a màxim a Segona Nacional masculina o Primera Nacional femenina.

Dissabte es va dur a terme la competició per equips on el conjunt format per Laia Casanovas, Chenxin Tang, Xènia Roma i Neus Roma va finalitzar en 8a posició.

Diumenge en la prova individual Chenxin Tang va pujar al podi després de superar a Maria Migueles i Mar Àfrica Garcia del CTT Amics de Terrassa en el quadre i cedint a les semifinals davant d’Aina Mogas del CTT Ripollet. Aconseguint així una de les places per al Campionat de Catalunya Absolut.

Seguint amb la prova individual Neus Roma va arribar fins als quarts de final, Xènia Roma fins a vuitens i Laia Casanovas i Jordi Roma no van superar la fase de grups.

Finalment en la prova de dobles les parelles formades per Xènia i Neus Roma; i Chenxin Tang i Laia Casanovas van quedar-se a les portes del podi caient a quarts de final.

Infolleida