Cinquè diumenge de talls i protestes a la C-12 a Flix

25/08/2019

Els pagesos i ramaders afectats per l’incendi de Ribera d’Ebre han tallat la C-12 a Flix per cinquè diumenge consecutiu. Continuen demanant ajuts directes i han creat una Plataforma d’afectats amb el primer l’objectiu d’aconseguir una reunió amb la Consellera d’Agricultura.

Amb crespons i creus negres, unes 300 persones han tallat, per cinquè diumenge consecutiu, la C-12 a Flix per reclamar a Agricultura ajudes directes pels pagesos i ramaders afectats per l’incendi de Ribera d’Ebre.  Amb l’objectiu d’aconseguir una reunió amb la Consellera d’Agricultura pagesos i ramaders han creat una plataforma d’afectats que s’ha engegat aquest diumenge mateix i que ja compta amb una cinquantena de membres.

Els manifestants han tornat a demanar la dimissió de Jordà, a la vegada que han requerit al President de la Generalitat que intervingui directament.

Durant el tall s’ha repartit fruita i oli als cotxes aturats i fulls informatius explicant la situació i demanant “disculpes i comprensió”. A l’espera de la reunió del pròxim 30 d’agost a Flix on es preveu que assisteixi Jordà, els afectats asseguren que continuaran tallant la carretera cada diumenge fins a aconseguir les ajudes directes que reclamen.

Mariona Rebull i Martí