Clos Pons incorpora el xef reusenc Toni Alonso

09/09/2017

Amb l’objectiu de diversificar la seva oferta i vincular encara més els seus productes amb el territori, el celler Clos Pons, de l’Albagés, incorpora al seu equip un nou xef, el reusenc Toni Alonso. El nou xef passarà a ser el responsable de l’execució tècnica dels actes gastronòmics del grup i del maridatge dels seus vins.

Toni Alonso és el nou xef del celler Clos Pons. Amb aquesta incorporació, la firma lleidatana fa un pas endavant per diversificar la seva oferta. L’aposta per tenir un xef propi és una projecte de present i futur del celler, que vol potenciar així la gastronomía local, i al mateix temps, la comarca de les Garrigues.

Una cuina senzilla, lligada al territori i que juga amb la temporalitat del producte és la carta de presentació d’aquesta nova proposta. El celler Clos Pons confia amb Alonso per transmetre els valors de la terra i els productes de la comarca, encapçalats pel vi i l’oli.

A més, Clos Pons està treballant de cara a l’any que ve en una nova iniciativa que consistirà en l’elaboració d’una col·lecció de vins exclusius, dels quals se’n farà una producció limitada i que inclourà dos o tres vins diferents cada any, per treure major profit dels raïms de més qualitat.

Mariona Rebull i Martí