Continua l’Abril Cultural a les Borges amb cinema i tallers infantils

16/04/2019

Després d’un cap de setmana dedicat a l’aniversari de la República catalana, els actes culturals continuen aquest dimecres, 17 d’abril, amb doble sessió de cinema al Pavelló de l’Oli.

A l’equador de la programació de l’Abril Cultural de les Borges, i després d’un cap de setmana dedicat a l’aniversari de la República catalana amb l’organització de les primeres Jornades Republicanes a l’Espai Macià, els actes culturals continuen. En concret, la Regidoria de Cultura ha organitzat una primera sessió cinematogràfica a les 17.30 hores, amb la projecció de Dumbo, l’adaptació cinematogràfica de Tim Burton de tot un clàssic de Disney de la dècada dels quaranta. El segon llargmetratge tindrà lloc a les 19.45 hores amb la pel·lícula produïda, dirigida i protagonitzada per Clint Eastwood, “Mula”. Les entrades tindran un cost de 4 euros i hi haurà servei de crispetes.

A més, aquest dijous, a les 17.00 hores, la plaça de la Capella acollirà un nou taller de l’Espai Meraki, de plastilina i sorra màgica, dirigit a infants de 0 a 6 anys.

Els actes continuaran després de Setmana Santa, el pròxim 23 d’abril amb la celebració de Sant Jordi, amb un concert de música folk de l’Alt Pirineu, a les 12.00 hores, a càrrec de “La Sonsoni” al Parc del Terrall; i l’actuació, a les 18.00 hores, de la companyia Taüt Espectacles amb “El Carroconte de Sant Jordi”. Així mateix, al llarg de tot el dia, la Biblioteca Marquès d’Olivart distribuirà diverses caixes plenes de llibres al Terrall amb el propòsit de regalar coneixement i repartir cultura per la Diada.

Infolleida