Curs de sensibilització lingüística al Consell Comarcal de les Garrigues

27/07/2022

Treballadors i treballadores de tots els departaments han rebut formació, eines i recursos per a una bona atenció a l’usuari, entendre per què és important respectar la tria de la llengua i per què usar en primera instància el català

El personal de tots els departaments del Consell Comarcal de les Garrigues ha participat en una sessió de sensibilització lingüística impartida pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). La formació està adreçada al personal de l'administració, especialment destinada als treballadors que fan atenció directa al públic, però també era recomanable per a la resta de personal que en algun moment o altre té contacte amb la ciutadania.

L'objectiu d'aquestes sessions és reflexionar sobre les actituds lingüístiques relacionades amb l'ús del català, per tal d’aconseguir una millora en l’atenció als ciutadans. S’ha donat eines i recursos per a una bona atenció a l'usuari, per entendre per què és important respectar la tria de llengua i per què cal usar en primera instància el català com a mostra de disponibilitat lingüística.

Infolleida