Descomptes de fins al 60% al mercat d’últimes rebaixes d’hivern a les Borges

22/02/2018

Aquest dissabte, 24 de febrer, els carrers del Centre Històric seran l’escenari del Mercat d’últimes rebaixes d’hivern, des de les 9.00 hores fins a les 14.00 hores. Durant tot el matí, una desena de parades trauran a la venda els seus productes a preus molt reduït, on es preveuen descomptes de fins al 60%, que s’afegiran a les parades habituals del tradicional mercat dels dissabtes.

Els compradors podran gaudir, aquest dissabte, 24 de febrer, d’aquest Mercat d’últimes rebaixes d’hivern, on es podrà adquirir roba infantil, interior i moda d’adults, complements, objectes de regal, merceria, joies i calçat, a més de la resta de botigues que, tot i no treure parada al carrer, també tindran els seus productes amb importants descomptes.

El regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats, Jordi Ribalta, ha animat a tothom que ho desitge “a venir a les borges i no deixar-se escapar l’oportunitat d’adquirir productes a preus molt rebaixats, tenint en compte que coincidiran amb la resta dels productes habituals del mercat dels dissabtes”. El mercat està organitzat per l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques, ambl a col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques i la Generalitat de Catalunya.

Infolleida