Diumenge se celebrarà la tradicional Trobada de Puntaires de les Borges

10/03/2018

Les Borges acollirà aquest diumenge la tradicional Trobada de Puntaires anual organitzada per l’Associació de Dones la Rosada. L’acte, que acollirà puntaires d’arreu del territori, s’iniciarà a partir de les 10.00 hores al Pavelló de l’Oli.

Aquesta és una de les activitats amb més acollida de la ciutat, ja que en els darrers anys l’assistència de puntaires ha augmentat i s’ha arribat a superar els 1.300 assistents, entre puntaires i visitants.

Segons ha declarat la presidenta de l’entitat organitzadora, Aurora Gutiérrez, es preveu que enguany hi assisteixin unes 600 puntaires, que venen d’arreu de Catalunya i l’Aragó amb els seus respectius acompanyants, a més a més de la gent del municipi.

En el trancurs de la jornada està previst que se serveixi un esmorzar popular per a les puntaires, a més a més de coca amb xocolata i cafè amb llet per a tots els assistents de forma gratuïta. Cap al final del matí hi haurà l’habitual sorteig de productes cedits pels establiments i l’Ajuntament de les Borges, que col·laboren amb aquesta festa de les Dones de la Rosada.

Infolleida