Dos premis per a les terres de Lleida

05/05/2022

Els participants havien de treballar amb l’Oli d’Oliva de les Borges i l’arròs

Un total de 18 alumnes han arribat a la Gran Final dels II Premis Lladonosa. Entre els participants, tres formen part d’ESCOTUR de Lleida. Es tracta d’un premi gastronòmic que busca al millor estudiant de Catalunya. Els aspirants havien de presentar un entrant amb l'Oli l'Oliva com a protagonista i, un plat principal basat en l'arròs. La novetat d'enguany ha arribat amb els premis inclusius.

El format del guardó està basat en el famós "Mastercheff". Una lluita contrarellotge per deixar sense paraules al jurat que ni més ni menys compta amb 4 estrelles Michelin i està presidit pel mateix Josep Lladonosa i apadrinat pels germans Torres. Es busca fomentar tant la cuina tradicional com la creativitat.

En tot cas el camí fins a arribar a la final, ja és tot un èxit.

A tot això, doble premi pels fogons de les terres de Lleida. El mateix Fabregat ha quedat segon i Pau Sauret Tercer. El Primer premi viatja fins a Barcelona en mans de Raquel Fernández.

JULEN ANDRES CARRALERO