Dura derrota del FC Borges a casa contra el Andorra FC

12/05/2019

Els borgencs necessiten puntuar en la seva visita a la UD Viladecans el proper cap de setmana per mantenir la categoria.

El FC Borges ha perdut per 1 a 3 un igualat partit al municipal de la capital de les Garrigues.  A la primera meitat del matx, els homes de Manel Cazorla han tingut diverses ocasions al contraatac i a pilota parada. Tant és així, que en un potent tir fora de l’àrea al minut 4 Joan torné ha avançat als garriguencs. Però poc després, els andorrans han ficat l’empat  amb un gol de Ferran Tacon al minut 13.

A la represa del matx, els visitants s’han avançat amb un remat a l’àrea petita d’Ernest Forgas al  minut 53 . Tot i això els garriguencs ho han seguit intentant fins al final però sense gaire encert. Finalment, en els darrers instants del matx els andorrans han ficat el definitiu 1-3 amb un gol de Cristian martinez al minut 89.

Amb aquesta derrota el Borges es troba en posicions de descens i haurà puntuar en la seva visita a la Unión deportiva Viladecans el proper cap de setmana per mantenir la categoria.