El 3è Festival Oleaterra reuneix una vuitantena de persones en la primera sessió

16/06/2018

Han pogut gaudir del concert ofert per la soprano Maria Hinojosa Montenegro i el músic Eduard Iniesta així com també de l’exposició de fotografia projectada sobre pedra de Miguel Castellano

Els Antics Dipòsits d’Aigua ha estat l’escenari del concert que aquest dissabte al vespre han ofert la soprano Maria Hinojosa Montenegro i el músic Eduard Iniesta. Aquesta actuació inèdita ha reunit a una vuitantena de persones i s’emmarca dins la primera sessió de la tercera edició del Festival Oleaterra de la Granadella. La proposta, que també ha comptat amb una exposició de fotografia projectada sobre pedra de Miguel Castellano, té l’objectiu d’impulsar l’oleotrusime  i donar a conèixer la cultura de l’oli a través de l’art i el paisatge.

La segona cita del Festival Oleaterra, escenaris d’Art es celebrarà el proper 14 de juliol. Serà a partir de dos quarts de deu del vespre en un altre escenari també emblemàtic del territori, enmig d’un camp d’oliveres i el públic podrà gaudir de la música jazz amb el trio The Jazz Gangs.

Els escenaris emblemàtics i les propostes d’art alternatives i en petit format són les principals característiques i atractius d’aquest Festival, que en la passada edició va reunir a uns 500 participants.

 

 

 

Anna Berga