El Borges Grup Vall campió de Catalunya

03/06/2019

Marc Duran ha revalidat el títol de Campió Individual de Catalunya i Joan Masip s’ha penjat l’or en la modalitat de dobles.

L’equip del Borges Grup Vall aconsegueix el Campionat de Catalunya després d’imposar-se a la final al CN Mataró per 3 – 0. D’aquesta manera, el club ha enlairat el títol per novena vegada a la seva història.

L’equip format per Marc Duran, Oriol Monzó, Joan Masip i Josep Lluís Andrade s’ha imposat a tots els rivals per 3-0. En primera ronda a la fase de grups va guanyar als equips de Sabadell, Terrassa i Figueres, a semifinals va guanyar l’altre equip català de superdivisió , El CER Escala i a la final al CN Mataró també per 3-0.

Per la seva banda, Marc Duran s’ha proclamat campió de Catalunya en categoria individual, revalidant, així, el títol aconseguit la temporada passada.

La segona posició en la categoria individual ha estat per Joan Masip també del CTT Borges i company d’equip de Durant. Joan Masip també s’ha penjat la medalla d’or en la modalitat de dobles masculins fent parella amb Arnau Pons del CN Mataró

La competició s’ha disputat aquest passat cap de setmana a les instal·lacions del CTT Calella.

Infolleida