El Borges Grup Vall escombra el San Sebastián de los Reyes

09/02/2019

El Borges Grup Vall guanya amb solvència el San Sebastián de los Reyes per 4 a 0. Tot i l’empat de la primera volta que feia preveure un encontre més disputat els garriguencs no han donat opcions a l’equip madrileny.

El Borges Grup Vall ha escombrat el San Sebastián de los Reyes per 4 a 0. En el primer partit, Marc Duran ha guanyat Carlos Franco per 3 a 1. En el segon encontre, Oriol Monzó ha derrotat al jugador japonès del San Sebastian per un ajustat 3 a 2. Posteriorment, Joan Masip, tot i jugar amb molèsties s’ha desempallegat de Nelson Villanueva amb un contundent 3 a 0. I finalment, en l’últim partit, Marc Duran ha sentenciat l’encontre amb un 3 a 2 favorable al conjunt local.

 

Tot i que el partit es preveia més complicat després de l’empat a tres de la primera volta i la lesió de Joan Masip que ha estat dubte fins a l’últim moment, el Borges Grup Vall ha sabut controlar els tempos del partit i emportar-se una contundent victòria que el referma com a candidat per aconseguir el subcampionat.

 

El següent partit  de lliga del conjunt garriguenc es disputarà a Galícia el pròxim 24 de febrer, on s’enfrontarà al Cambados, 11è classificat.

Mariona Rebull i Martí