El Borges Grup Vall tanca una temporada irregular

04/06/2019

El Borges Grup Vall tanca una temporada irregular on ha aconseguit la tercera posició a la lliga de Superdivisió però els pitjors resultats en la Copa del Rei des de 2005.

El Borges Grup Vall tanca una temporada marcada per la lesió  d’Oriol Monzó, que ha complicat la vida als garriguencs en l’últim tram. Malgrat això, els borgencs en fan una valoració positiva i destaquen haver aconseguit la tercera posició de la lliga amb un equip íntegrament català.

 

A la competició regular, els borgencs han aconseguit 28 punts amb 11 partits guanyats, 6 empats i 5 victòries, assolint un dels objectius de la temporada que era classificar-se per a l’ETTU CUP.

El moment més dur de l’any però, va ser la desfeta a la Copa del Rei, una competició que l’equip borgenc ha guanyat en diverses ocasions. Aquesta vegada els palistes entrenats per José Luis Andrade no van poder superar la fase de grups i van acabar vuitens, els pitjors resultats des de 2005.

 

Des del club esperen recuperar Oriol Monzó, lesionat de l’espatlla, per a la pròxima temporada i estan estudiant fitxar un quart jugador. També han confirmat que Marc Duran i Joan Masip continuaran defensant la samarreta del Borges la temporada vinent.

Mariona Rebull i Martí