El Borges Grup Vall viatja cap a Guadalajara per disputar la Copa del Rei

13/03/2019

Des d’aquest dimecres i fins diumenge se celebra a Guadalajara el Campionat d’Espanya d’individuals i dobles i la Copa del Rei i de la Reina de tennis taula. Els integrants del Borges Grup Vall han viatjat cap a Castella-la Manxa amb l’objectiu de tornar a jugar la final de la Copa del Rei després d’aconseguir el subcampionat en la passada edició i endur-se el títol fa dos anys.

Aquest cap de setmana se celebrarà a Guadalajara la Copa del Rei de tennis taula. El Borges Grup Vall s’hi ha desplaçat amb l’objectiu d’arribar a la final després que l’any passat s’aconseguís el subcampionat. Abans haurà d’obtenir la primera plaça a la fase de grups on s’enfrontarà a la Universidad de Burgos, el Visit Pontevedra i el Collado Mediano, un grup d’entrada assequible pel conjunt garriguenc. En cas de superar la fase de grups, els borgencs jugaran la semifinal el diumenge a les 12.00 hores. I la final es disputarà el mateix dia a les 18.20 hores.

A més de la Copa del Rei, des d’aquest dimecres s’està disputant el Campionat d’Espanya d’individuals i dobles i la Copa de la Reina. En dobles masculí, els palistes del Borges Grup Vall, Oriol Monzó i Marc Duran, faran tàndem i al primer partit s’enfrontaran al doblet andalús format per Antonio Jesús Palomo i Carlos Román.

Mariona Rebull i Martí