El Borges perd a Artesa però es manté al mig de la taula

15/04/2024

El filial s'enfonsa amb una nova derrota a domicili A Alpicat

Artesa de Segre i el Borges van oferir un disputadíssim partit de domini altern, que va tenir dos parts diferenciades. El primer temps va ser d’excessiu respecte entre els dos equips en el qual hi va haver poques ocasions de gol, la majoria per part dels locals, que no van saber transformar en els metres finals d’atac.

L’Artesa va donar el primer avís al minut 2, amb una xilena que va rebutjar el porter del Borges, Jordi Roca. La resposta visitant va arribar al minut 8, quan Joel Guitart va rematar una pilota a boca de canó, però Alejo, molt atent, va acabar enviant la pilota a córner. Tot i així, la gran ocasió dels locals va arribar al minut 33, quan tres jugadors d’atac es van quedar sols a l’àrea dels de les Garrigues, i cap d’ells no va aconseguir xutar quan a les grades ja es cantava el gol.

Ja al segon temps, com ja és habitual, els locals van estirar les línies i van posar molt més punt d’honor en la lluita per totes les pilotes. Fruit d’aquest joc arribaria el primer gol en el minut 58 (1-0), obra de Rubén Egea a l’aprofitar un rebuig d’una rematada al travesser d’Àlex Guardia, que va provocar l’enuig dels jugadors del Borges, que van reclamar una possible falta sobre el seu porter i va acabar saldant-se amb l’expulsió d’Adrià Xammar. L’1-0 feia justícia al que s’havia vist fins al moment. A continuació, els de Jordi López Mena haurien pogut empatar amb una rematada de cap que es va estavellar al travesser en el minut 66, però al 81 Álex no perdonaria la seua clara ocasió per posar el 2-0 i donar tranquil·litat als seus. Quan faltava un minut per al final del temps reglamentari, Joel Casals va aconseguir retallar el marcador per al Borges (2-1), fent que els de la Noguera haguessin de patir fins a l’últim instant del xoc.

Al final, tres punts que es queden a Artesa de Segre, que puja fins a la desena posició de la classificació i continua confiant en la salvació, mentre que el Borges es manté en la setena posició.

Per la seva part, l’Alpicat B va guanyar el Borges B en un partit clau per a la salvació (4-2). Ambdós equips van disputar un matx entretingut i molt ofensiu. Els locals van aconseguir arribar al descans amb 2-0 gràcies a un doblet d’Edgar. A la represa, el Borges B no va tardar a reaccionar i Amadou va posar el 2-1 en el marcador.

Quinze minuts després, els locals van tornar a ampliar el seu avantatge (3-1), però Amadou novament va col·locar el seu equip a tan sols un gol (3-2). Pràcticament en la jugada següent, Aiçaguer va fer el 4-2 que va ser el definitiu. Amb la victòria, l’Alpicat B se situa dotzè amb 28 punts i el Borges B segueix penúltim amb 20.