El Borges s’emporta el derbi lleidatà de 1a Catalana davant l’Alpicat

20/05/2018

Fran Bessone s'ha estrenat a la banqueta del Borges amb una victòria 2 a 3 al camp de l'Alpicat

Fran Bessone s’estrenava a la banqueta del Borges després de la marxa de Joan Roca i ho va fer amb victòria sobre un Alpicat que sembla abocat al descens. Els homes de Sergi Vela però van fer un bon partit i el capità Ruben Egea va posar als locals per davant al marcador als 20 minuts de joc.
L’alegria al Parc del Graó va durar 15 minuts, el que tardava Aitor Serrano en posar l’empat després d’una bona assistència d’Ander Cayola.

A la represa tots dos equips van sortir a buscar la victòria i es van veure ocasions clares a una i altra porteria. El premi se l’enduria l’equip de les Garrigues. Centrada de Marc Àlvarez i remat de Joan Torné al fons de la xarxa per capgirar el marcador. La fórmula es repetiria pocs minuts més tard amb diferents protagonistes; centrada d’Edu Vives i Roger Pelegrí rematava tot sol al segon pal per fer pujar l’1 a 3.

El Borges va poder sentenciar però Cayola va desaprofitar un ma a mà amb Joel Domínguez.
Als minuts finals, Joan Vendrell va retallar diferències amb el 2-3 i els del Segrià van bolcar-se a l’atac en busca d’un gol que no va arribar.
L’expulsió de l’entrenador alpicatí, Sergi Vela va ser el colofó d’una nova derrota que complica i molt les opcions de permanència dels locals.

Aquest resultat obliga a l’Alpicat a guanyar diumenge que ve a Andorra per tenir alguna possibilitat de mantenir la categoria. El Borges en canvi, amb els deures fets, visitarà el camp de l’EFAC Almacelles.