El CEI de les Borges acull l’última càpsula formativa de la temporada

14/06/2018

L’última sessió de les càpsules formatives que ha endegat l’Ajuntament de les Borges Blanques ha estat dedicada al Whatsapp i ha anat a càrrec de Gerard Manau, fundador de Shipius i expert en comerç electrònic i serveis online.

Des del mes de març s’han dut a terme 6 sessions formatives i, aquest dijous 14 de juny, s’ha realitzat la darrera d’aquestes formacions fins al mes de setembre, quan es reprendrà l’activitat. Aquestes càpsules formatives, que s’han engegat des de la Regidoria de noves Tecnologies, encaren les funcions de l’empresa en termes de comunicació, comptabilitat, estratègies comercials o ús de noves eines de treball.

La formació d’aquest dijous ha explorat els canals de comunicació instantània i com usar-los per atendre millor les necessitats del mercat per fer créixer un negoci.

Les sessions formatives són gratuïtes i volen dinamitzar el teixit emprenedor del territori i la seva adaptació a les noves formes empresarials. La pròxima càpsula formativa es realitzarà el 20 de setembre i tractarà sobre les noves reformes de la llei d’autònoms.

A més, a partir del mes d’octubre, el Centre d’Empreses Innovadores, acollirà l’activitat “Dimarts feiners”, que constarà de quatre sessions de duesh ores de durada sobre el coachempresarial i la recerca de feina.

Infolleida