El CFJ Mollerussa escombra el FC Borges

08/04/2019

Tot i el bon desplegament ofensiu del FC Borges a la primera part, el CFJ MJollerussa ha acabat golejant els garriguencs per 6 a 1, en el derbi lleidatà de la jornada.

Contundent golejada del CFJ Mollerussa davant el FC Borges per 6 a 1. Tot i que durant la primera part el FC Borges ha fet un bon desplegament ofensiu, l’encert de cara a porteria del CFJ Mollerussa ha fet que s’arribés al descans amb un 2 a 0, gràcies als gols d’Eduardo Raya al minut 11 i Marc Grau, al 42.

Només començar la segona part, Eduard Vives ha retallat distàncies. Però només set minuts després, Eduardo Raya ha tornat a marcar, posant el 3 a 1 al marcador. Amb tot de cara, el CFJ Mollerussa ha ampliat distàncies gràcies a dues dianes d’Álvaro Muñoz als minuts 66 i 83. Dos minuts abans, l’arbitre ha expulsat el central borgenc, Roger Pelegrí i el FC Borges ha hagut de jugar el tram final del partit amb un home menys. Finalment, Ricard Cervelló ha anotat el definitiu 6 a 1 quan faltaven 5 minuts per arribar al temps reglamentari.

Amb aquesta victòria el CFJ Mollerussa trenca la ratxa negativa de dos mesos sense guanyar i puja a la sisena plaça. En canvi, el FC Borges suma quatre partits sense guanyar i continua 12è a un punt de la zona de descens.

Imatges: Mollerussa TV