El CH Juneda guanya al Vila-sana

10/09/2020

Per 2 gols a 3 en un partit de pretemporada

El Club Patí Vila-sana perd davant el l’Hoquei Juneda en l’últim partit de pretemporada  per 2 gols a 3. Tot i que les jugadores del Club Patí Vila-sana van començar amb bon peu tenint el domini de la bola durant els primers minuts de partit, va ser l’equip garriguenc qui va encetar el marcador de la mà d’Andreu Piñol. Minuts més tard, el Juneda augmentava la distància del marcador i poc abans d’arribar a la mitja part del matx, van tornar a encaixar la bola. Durant el descans, però, l’equip del Pla d’Urgell va carregar piles i Laura Porta va retallar distàncies. El segon i últim gol de les jugadores de Jordi Capdevila va arribar de la mà de Regina Flix. Tot i que les del Vila-sana van lluitar fins l’últim moment, no van aconseguir igualar el marcador. 

Tot i el resultat d’aquest partit, l’últim encontre amistós abans de començar la Lliga Catalana, el club encara amb bones sensacions el primer partit de temporada contra el Cerdanyola.

Encara que degut a la situació de pandèmia, l’aforament de públic dels encontres estarà limitat, Lleida Televisió atansarà l’hoquei a casa i retransmetrà en directe tots els partits de lliga de l’equip del Pla d’Urgell.

Ariadna Guiu i Alba Mor