El CH Juneda-Lleida accedeix a semifinals per pujar a Nacional espanyola

16/04/2018

El CH Juneda-Lleida ha guanyat l’HC Piera i passa a les semifinals dels play-offs d’ascens a Nacional espanyola. El Piera, però, ha complicat la vida als junedencs, que han hagut de remuntar el partit en tres ocasions per establir el definitiu 2 a 3.

El CH Juneda-Lleida ha passat la primera ronda dels play-offs d’ascens a Nacional espanyola en guanyar en el segon partit l’HC Piera per 2 a 3. Els junedencs han sabut patir en un partit molt ajustat, en què els de l’Anoia s’han posat fins a dues vegades per davant en el marcador.

 

L’HC Piera s’ha avançat amb un gol d’Albert Gramunt però el capità del Juneda, Ramon Capdevila, ha pogut empatar el matx. El Piera ha tornat a agafar avantatge amb un gol d’Oleguer Martí i el conjunt local ha mantingut aquesta posició capdavantera al marcador durant bona part de l’encontre. Finalment, dos gols del CH Juneda-Lleida, anotats per Marc Grau i Pol Besolí, han acabat decantant el matx i l’eliminatòria per al conjunt lleidatà.

 

Ara, els de les Garrigues tenen quinze dies per preparar la següent eliminatòria, que els enfrontarà contra el Caldes o bé el Manlleu.