El CH Juneda - Lleida cau davant el CPH Olot

06/11/2018

El CH Juneda - Lleida perd davant el CPH Olot per un contundent 3 a 7. Amb aquesta derrota l’equip de Rubén Fernández encadena una ratxa negativa de 5 derrotes consecutives.

El CH Juneda - Lleida continua sense aconseguir la victòria i ha caigut davant  el CPH Olot per un contundent 3 a 7. Marc Prats ha estat l’home del partit en anotar quatre gols dels 7 gols del CPH Olot. Seus han estat els dos primers gols del partit. Piera ha anotat el 0 a 3, però Sergi Folguera ha retallat distàncies posant l’1 a 3 en el marcador. Abans d’acabar la primera part, però, Saladrigues ha marcat l’1 a 4, resultat amb què s’ha arribat al descans.

A la segona part, Raül Fernández ha retallat distàncies aconseguint dos gols, de penal i de falta directa, posant el 3 a 5 en el marcador. Marc Prats però, ha tornat a aparèixer per sentenciar el partit anotant els dos últims gols i fent pujar el 3 a 7 definitiu en el marcador.

Amb aquesta derrota, el CH Juneda - Lleida encadena ja una ratxa negativa de 5 partits perduts de manera consecutiva.

Locuta: Mariona Rebull i Martí