El CH Juneda-Lleida empata davant el Sentmenat

03/12/2018

El CH Juneda-Lleida ha empatat 3 a 3 davant el Sentmenat, el líder de Nacional Catalana. Els junedencs s’han avançat en dues ocasions però, el Sentmenat ha pogut empatar el partit amb un gol de falta directa en l’últim minut.

El CH Juneda-Lleida ha empatat davant el Sentmenat per 3 a 3 en la jornada dotze de la primera fase de la lliga de Nacional Catalana. L’equip que entrena Rubén Fernández ha començat perdent però ha pogut remuntar i ha acabat la primera part amb un 2 a 2, gràcies als gols de Pol Mestres i Lluís Rodero.

A la segona part, els junedencs han aconseguit posar-se al davant en el marcador amb un gol de Raúl Fernández al minut quaranta-dos. Però quan faltava un minut per acabar el partit, Iván Morales, que ha firmat un hat-trick ha materialitzat una falta directa que ha suposat l’empat final a tres.

Amb aquest punt, el CH Juneda-Lleida, és cinquè a la classificació a tres punts de la quarta posició que permetria l’equip jugar la segona fase de la lliga al grup capdavanter.