El CH Juneda-Lleida, finalista per pujar a Nacional Espanyola

16/05/2018

El CH Juneda-Lleida ha passat a la final dels play-offs d’ascens a Nacional Espanyola després que el Comitè de Competició hagi decidit donar la victòria del segon partit de les semifinals al conjunt junedenc, ja que el CP Manlleu no s’hi va presentar.

El Juneda-Lleida havia de jugar el passat dissabte el segon partit de les semifinals dels play-offs d’ascens a Nacional Espanyola contra el CP Manlleu. L’equip osonenc, però, no es va presentar al partit al·legant manca de jugadors i baixes mèdiques. Aquest dimecres, el Comitè de Competició ha decidit donar el partit al CH Juneda-Lleida, fet que, juntament amb la victòria aconseguida pels junedencs en el matx d’anada, ha significat la classificació dels lleidatans per a la final dels play-offs d’ascens a Nacional Espanyola.

 

A la final els junedencs s’hauran d’enfrontar al FC Barcelona B. El primer partit es disputarà el cap de setmana del 27 de maig, i l’equip de Rubén Fernández haurà de guanyar dos dels tres partits si vol proclamar-se campió de la lliga de Nacional Catalana i aconseguir l’ascens a Nacional Espanyola.

Mariona Rebull i Martí