El CH Juneda-Lleida prepara el segon partit dels play-offs d’ascens

13/04/2018

Després de la victòria aconseguida el passat diumenge en els quarts de finals dels play-offs d’ascens, el CH Juneda-Lleida prepara el segon partit contra l’HC Piera. L’equip junedenc visitarà la pista dels de l’Anoia aquest diumenge i amb una victòria ja passaria l’eliminatòria.

El CH Juneda-Lleida jugarà aquest proper diumenge el segon partit dels quarts de final dels play-offs d’ascens contra l’HC Piera. Després de la victòria aconseguida en el primer matx per 5 a 0, els junedencs sortiran decidits a aconseguir la victòria.

L’eliminatòria es juga al millor de tres partits, per tant, si el CH Juneda-Lleida guanya l’enfrontament, ja la superaria. El Piera, però, ja va complicar la vida a l’equip lleidatà en l’inici del primer partit amb el seu plantejament tàctic defensiu.

L’entrenador del Juneda-Lleida no sap encara si podrà comptar amb tots els seus homes, ja que hi ha jugadors que estan disputant altres competicions. El partit es jugarà el proper diumenge, a les 12.30 hores a la pista del Piera i, en cas de derrota, el CH Juneda-Lleida tindria una altra oportunitat en el partit decisiu, amb el factor pista a favor.

Mariona Rebull i Martí