El Consell Comarcal de les Garrigues disposarà d'Oficina d’Atenció al Consumidor

25/06/2019

L’Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal de les Garrigues han signat un conveni que atorga les competències d’atenció a les persones consumidores i de gestió de les reclamacions a l’ens comarcal. A més, aquest serà seu dels tribunals d’arbitratge de consum.

La directora de l’Agència Catalana del Consum i el president en funcions del Consell Comarcal de les Garrigues han signat un conveni a través del qual, l’ens comarcal assumeix les competències en matèria de consum i tindrà una Oficina d’Atenció al Consumidor a la seu del Consell. Oberta en el mateix horari que l’ens comarcal, s’hi podran fer consultes, entregar i tramitar queixes, reclamacions i denúncies.

A través d’aquest conveni, el Consell també es converteix en seu dels tribunals d’arbitratge de consum, un sistema extrajudicial i gratuït per resoldre conflictes entre consumidors i empreses.

Aquest conveni ja està en vigor a la majoria de Consells Comarcals de la província de Lleida, però, falten el de la Segarra, l’Urgell i la Noguera que actualment, estan en procés de tramitació.

Mariona Rebull i Martí