El cor noruec Os Kammerkor oferirà una actuació al Celler Mas Blanch i Jové

07/06/2019

Serà el pròxim diumenge, 16 de juny a les 12.00 hores.

 

El pròxim diumenge, 16 de juny a les 12.00 hores, el cor noruec Os Kammerkor oferirà un concert a la sala de bótes del celler Mas Blanch i Jové en la seva gira per Catalunya.

Fundat el 1976, el cor està format per 27 cantants, dirigits per Ann Elisabeth Tveit i procedeix de la part occidental de Noruega, concretament d’Os, una petita ciutat propera a la casa del compositor Edward Grieg. Os Kammerkor oferirà un repertori variat, ja que a més de la música del mateix Grieg, el cor interpretarà cançons i himnes populars clàssics, tant en noruec com en anglès i castellà.

El concert al celler és gratuït i, a les 11.00 hores, abans d’escoltar el cor que aproparà als espectadors la sonoritat de la cultura noruega, a la vegada que revisarà alguns clàssics moderns occidentals, hi haurà una sessió de portes obertes per poder visitar el celler i degustar els olis de Molí del Set amb pans i xocolata.

El concert s’emmarca en la gira que Os Kammerkor realitza per Catalunya i continuarà amb un concert benèfic el mateix dia 15 al vespre a la catedral de Tarragona.

Infolleida